Privatperson

Vi fixar dina Hushållsnära tjänster i Sollentuna (med omnejd)!

hemservicetradgard

Lämna din förfrågan här

Att få hjälp i vardagen med sysslorna i hemmet är något som vi brinner för på Pensionärspoolen. Kanske vill ha du hjälp med att få lite ordning och reda i hemmet, kanske vill du få avlastning med barnpassning, dagishämtning läxläsning, eller matinköpen. Eller låta våra duktiga anställda se till att du får lite bättre ordning i trädgården. Vi tar små som stora uppdrag. Hör av dig med din förfrågan, så hittar vi en lösning för dina hushållsnära tjänster i Sollentuna.

Kvalificerade städtjänster

Givetvis ingår även städning och städservice i våra tjänster. Såsom hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi kan levererar allt i städväg som vilket städbolag i Sollentuna som helst. Hör av dig för en offert på ditt städuppdrag. Läs mer om vår städning i Sollentuna på den här sidan.

Varför vända dig till oss?

  • Vår personal har gedigen yrkeserfarenhet.
  • Vi har lång erfarenhet inom RUT-tjänster.
  • Vi är prisvärda.
  • Du kan alltid känna dig trygg med att vi levererar pålitlig och kompetent personal.
  • Vi är medlemmar i Svensk Franschiseförening. Detta innebär bland annat att vi har högt ställda krav på tjänsterna vi levererar.

RUT-avdraget

Pensionärspoolen erbjuder attraktiv personaluthyrning som löser utmaningar inom en rad olika områden. För privatpersoner kan det vara allt ifrån städning, handling, lämna på dagis till snickeri och målning. Som privatperson betalar du 70% av arbetskostnaden för ROT-tjänster. För RUT-tjänster betalar du 50 % av arbetskostnaden. Du kan dra av upp till 25 000 kr i RUT per år.

Beställning och priser

Är du våra intresserad av våra tjänster? Har du frågor? Klicka här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Är du företagare, så kan du läsa mer om våra tjänster genom att klicka här!
Vill du ha bemanning inom offentlig sektor, klicka här för att läsa mer!
För att få reda på mer om priser och betalning, klicka här!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes